Verveel je je ook zo op het werk? Dan is er goed nieuws, want het boek Is het al Weekend is gepubliceerd!

Afgelopen week zijn de eerste exemplaren binnengekomen van het boek met dank aan Grafistar die een erg mooi eindresultaat heeft afgeleverd!

Het boek is vanaf heden via de shop de bestellen. Daarnaast zal het ook te verkrijgen zijn via de betere boekenwinkels. Mocht een boekenwinkel het niet op voorraad hebben, vraag een medewerker of ze het alsnog voor je kunnen bestellen.

Het boek is uitgegeven door Skolpopia, een organisatie die mensen helpt met persoonlijke ontwikkeling. Het boek “Is het al Weekend” past dan ook helemaal in hun straatje. Onder het mom van full disclosure: De auteur van het boek is tevens eigenaar van Skolpopia 🙂

Heel erg veel leesplezier gewenst alvast!

Foto van het boek Is het al Weekend
Getagd op:                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *